Pas nu på med de lån

Selv om at få et lån kan hjælpe dig slippe for øjeblikkelig finansiel fare eller hjælpe dig til at købe noget, du har brug for, der er grunde Hvorfor få et lån kan være en dårlig idé. Hvis du ikke er forsigtig, kunne så at få et lån være det værste for dig. Her er nogle årsager til, hvorfor få et lån kan være en dårlig idé:

Lån som en sidste udvej

Det er en dårlig idé at få et lån, hvis det er den eneste finansieringskilde, du har til rådighed til dig. Hvis du allerede er i gæld fra dit kreditkort og overtræk og har andre steder at henvende sig til for penge, er så at få et lån ikke for dig. Hvis du får et lån som en sidste udvej du vil sætte dig selv i flere finansielle vanskeligheder og du kan muligvis ikke holde trit med tilbagebetalingerne.

Købe noget, du ønsker

Lån er for nødvendighed kun, eller i situationer hvor de kan gavne dig økonomisk. At få et lån for et køb, som du virkelig vil, men ikke har råd til er en dårlig hurtig lån idé. Lån bør anvendes til væsentlige elementer kun, og ikke til tøj eller elektrisk udstyr, du har sat dit hjerte på at have men kan ikke købe lige nu.

Du ønsker at købe fast ejendom

Hvis du ønsker at købe en ejendom, men din pant långiver vil ikke låne dig penge, kan du være fristet til at få et lån til at dække indbetalingen. Dette er en dårlig idé, fordi du vil låne flere penge end huset er værd. Realkreditinstitutterne er ofte beskyldt for at være for generøs alligevel, så låne mere end de kan tilbyde er et uklogt træk.

Du har set en enestående aftale

Hvis du tænker på at få et lån, fordi den annonce, der kom gennem din dør i dag byder på en fantastisk sats, der synes uovervindelig, derefter tage et skridt tilbage til at tænke om, hvad du er gør. Hvis en låneaftale virker for godt til at være sandt, er det normalt. De satser, der reklameres meget sjældent afspejler den typiske sats du kan modtage, og der kan være skjulte gebyrer, der ikke er nævnt. Hvis du får kun lån på grund af handlen, er så måske at få et lån ikke rigtige for dig.

Hvorfor bør du få et lån?

Der er naturligvis masser af gode grunde til at få et lån samt, herunder:

· Du skal købe noget, men har råd til ikke beløbet i én betaling

· Du ved, du har råd til at gøre afdrag på lånet

· Du ønsker at konsolidere din gæld og har budgetteret for lånet

· Du har brug for en relælånet til ejendom

· Du ønsker at købe en bil, men ønsker ikke at bruge leje køb

Hvis du tror, at du får et lån for de rigtige grunde, så tingene skal arbejde for dig. Dog bør du tænke grundigt før du tager ud af lånet, og hvis dine grunde er dårlig, skal du kigge på at reducere dit forbrug snarere end at øge din gæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.