Hvorfor forsinkede betalinger hjemsøge dig i 7 år

Har du nogensinde spekulerer på, hvorfor et negativt element har ophold på din kredit rapport for 7 år? Dette spørgsmål er blevet rundsendt i årevis, og var ingen i stand til at give et svar end det, der står i Fair Credit Reporting Act (FCRA). Jeg altid spekulerede på hvad svaret var mig selv, men var aldrig tilfreds, bare vide, at nogen bare besluttet at bruge det magiske nummer 7.

Nå, efter forskning, jeg tror jeg har fundet ud af, hvorfor kreditorer, banker og andre virksomheder, du gør forretninger med holde en vare en din kredit rapport for 7 år. Taget fra Bibelen:

[År for annullering af gælden] I slutningen af hvert syvende år skal du annullere gæld.

Femte Mosebog https://hurtigudbetaling.dk/sms-laan/ 15:1

(Denne lov blev sat i kraft at hjælpe fattige) Dette er hvordan det skal gøres: hver kreditor skal annullere det lån han har gjort til sin kollega israelit. Han må ikke kræve betaling fra sin kollega israelit eller bror, fordi Lords tid til annullering af gælden er blevet forkyndt.

Femte Mosebog 15:2

I år i vores forfædre, var selskabet principper baseret på bibelske principper. Lobbyer for alle offentlige bygninger og kommerciel bygning har enten et bibelsk symbol af bibelske citater i hele bygninger.

Bibelen udtrykkeligt, at mennesker forventes at betale deres gæld. Religion har spillet en vigtig rolle i historien om USA. Mange af de oprindelige indvandrere, der ankom i USA kom søger religionsfrihed og mange af indvandrerne, der i dag kommer til Amerika af selvsamme grund.

Uafhængighedserklæringen hedder det, at visse umistelige menneskerettigheder stammer fra Gud. Det første ændringsforslag beskytter den religiøse ytringsfrihed for alle amerikanske og etableret en adskillelse af kirke og stat. Siden grundlæggelsen af Amerika, har religiøse institutioner været på forkant med mange politiske bevægelser. Religiøse grupper gammeldags og vedvarende bevægelser for at fremme kvinders rettigheder, afskaffelsen af slaveriet, fængselsreform, beskyttelse for arbejdstagere, alkohol forbud, borgerlige rettigheder og international fred. Men i dag ser vi mange mennesker, der kæmper mod synspunkterne og love indført af vores forfædre, der grundlagde denne store nation.

Så næste gang en kreditor fortæller dig, at en sen betaling skal forblive på din kredit rapport for 7 år, vil du vide, hvor de ankom til det nummer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.