At tjene penge på EBay den nemme måde

Copyright @ 2006 Peter Arkwright

Problemet med at gøre en indtægt fra EBay er

1. konkurrencen er hård

2. de fleste af de gode idéer er opbrugt

3. du må ikke finanser til at købe på lager

Omkring 6 måneder siden min søn har besluttet at have en gå på supplere sine lommepenge ved at forsøge at tjene penge på EBay. Jeg har ingen idé om hvordan han klarede det, men han nu tjener ca. £200 per måned uden besvær eller risiko, han simpelthen brugt den lille mængde af hjerner han var velsignet med, fra sin mors side uden tvivl.

At finde det rigtige produkt

Dette var det vanskeligste for uger han kiggede på hvad andre mennesker var at sælge på EBay. Det blev klart, at mange af de magt sælgere simpelthen sælger varer opført på Amazon, gør deres fortjeneste ved at markere priserne op lidt og derefter få dem leveret direkte til den vindende bydere adresse. Denne idé blev afvist som Power sælgere har området godt bundet op.

Jeg rådede ham til at kigge efter et produkt, der ville koste ham meget lidt til at producere. Han derefter brugt den næste uge ser på alle former for software, han havde masser af ideer, men jeg meddelte ham, han ikke ville tillade at sælge noget, der ville være ulovlig. Jeg husker den dag i dag han trampede ud ligesom Kevin teenageren.

Produktet

Til sidst han udbrød han havde fundet det rigtige produkt, software manualer, hjælpe manualer osv. Jeg kiggede ind i de produkter, han havde valgt og fandt det var alle juridiske.

Derefter gik han væk og ved hjælp af hans P2P programmel downloadet omkring 20 af disse manualer.

Den næste dag han opført manualer på EBay, tog det tid til at begynde med, så hans feedback rating var lav, men til sidst hans ordrer startede rullende.

I de seneste 6 måneder han har bygget sig langsomt og nu tjener omkring £200 per uge. Han forventer sit salg til at vokse i et langsomt tempo i fremtiden.

Konklusion

Dette har vist at der er stadig muligheder på EBay, at få unge involveret ikke kun giver dem lidt økonomisk uafhængighed det giver dem også tillid til at vove dybere ind i erhvervslivet.

Desværre EBay er blevet et paradis for conmen og hætter, men der er penge at tjene ved anstændig lov bindende folk, der bare ønsker for at tjene et par ekstra pounds, min søn har vist der.

Hvis du beslutter dig at give det en chance, held og lykke.

Om forfatteren – Peter Arkwright for nylig pensioneret fra militæret, han er nu administrerende direktør for

En ny portal, der tillader folk at liste deres forretning til salg

Denne artikel er gratis for genudgiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.